over mij

Ik ben Christel. Al van kindsbeen af ben ik gefascineerd door mooie, bijzondere objecten. Waarschijnlijk is het zaadje hiervoor geplant toen ik als klein meisje mijn ouders vergezelde naar roepzalen waar allerlei curiosa werden verkocht. Het sprak tot mijn verbeelding en het heeft me sindsdien nooit meer losgelaten.

Ik volgde Modeontwerp aan de Academie van Sint-Niklaas, een opleiding die mijn gevoel voor schoonheid verder heeft aangescherpt. In 2004 won ik samen met Harald Ligtvoet de Coral Fashion Award, de prijs voor jong, Belgisch modetalent. Vervolgens heb ik 9 jaar lang – samen met Heidi Oltenfreiter – de boetiek Viva Lola uitgebaat. We verkochten er onze eigen collectie onder het gelijknamige label, vernoemd naar dochter Lola.

Door een gevarieerd parcours te doorlopen, kon ik mijn talent en intuïtie verder verfijnen, wat me uiteindelijk bij D’MAKK+ heeft gebracht. Niet geleid door trends maar door buikgevoel en eigen interesse ontstaat een collectie.

Ik ben gepassioneerd door schoonheid in al zijn verschijningsvormen en zot van mooie objecten met een twist. Het feit dat ik meubels, objecten en kleren een tweede leven kan schenken, sluit dan weer aan bij één van mijn kernwaarden: duurzaamheid. D’MAKK+ is mijn persoonlijk statement tegen de wegwerpcultuur. Het is de plek waar de puzzel voor mij in elkaar valt.

Wees welkom!

“It don’t mean a thing if it ain’t got that swing”

-Ella Fitzgerald

Scroll to Top