Aanpak

D’MAKK+ is continu op zoek naar bijzonder tijdloos design dat aan een tweede leven toe is, zoals meubels en objecten met een authentiek karakter.

Wij nemen kleding, schoenen, accessoires van betere labels in consignatie d.w.z. wij verkopen ze in onze winkel en nemen een commissie (%) op de verkoopprijs.

Vooraf maken we een afspraak om de voorwerpen te inventariseren, de voorwaarden te bespreken en een consignatieovereenkomst op te stellen. Na verkoop betalen wij je het afgesproken bedrag uit. Worden bepaalde items niet verkocht, dan kunnen ze na afspraak binnen de afgesproken tijdspanne terug worden opgehaald.

Let wel

Wij aanvaarden geen zichtbaar gedragen kleding en schoenen.

De aangeboden items dienen gewassen of gepoetst te zijn.

Tijdloos design of kleding moeten in het hedendaags modebeeld passen

Heb je een item te koop? Maak snel een afspraak!

christel@dmakk.be  of +32 (0)479 607197

Graag ontvangen we vooraf een foto.

PODIUM VOOR ARTISTIEK TALENT

D’MAKK+ biedt een kwaliteitsvol podium voor artistiek talent. We geven graag ruimte aan kunstenaars om hun werk aan een breder publiek te tonen. Voel je je aangesproken? Of ken je een verborgen talent wiens werk teveel onder de radar blijft? Laat het ons vooral weten:

LOCATIEVERHUUR – OF BETER: INSPIRATIEVERHUUR

Op zoek naar een aparte, prikkelende plek voor een workshop, een lezing of een professioneel event? D’MAKK+ is gevestigd in een voormalig industrieel pand met een New Yorkse vibe. Een hidden gem in het hart van de Kempen. Onze warme, eclectische ruimte is te huur voor professionele bijeenkomsten op maat. Inspiratie gegarandeerd!

KOFFIE

Maar je kan ook gewoon op de koffie komen.Via kunst, design en koffie mensen en ideeën samenbrengen. Dat doen we het liefst.

Scroll to Top